САМОРЕГУЛИРАЩ СЕ СЪЕДИНИТЕЛ КОМПЛЕКТ LuK 624 3176 00 До година на производство 02.05

450.00лв.

САМОРЕГУЛИРАЩ СЕ СЪЕДИНИТЕЛ КОМПЛЕКТ LuK

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА - СЪЕДИНИТЕЛ КОМПЛЕКТ: Категория: Съединител комплект Парт номер: 624 3176 00 Производител: LuK Държава: Germany

ОПИСАНИЕ И РАЗМЕРИ: Диаметър ( мм ) 240 мм, Изисква специални иснтрументи за монтаж, проверка на двумасов маховик, респективно подмяна.

СЪВМЕСТИМОСТ: За да определите дали този съединител комплект е за Вашия автомобил, изберете МАРКА->МОДЕЛ->ДВИГАТЕЛ->СЪЕДИНИТЕЛ КОМПЛЕКТ от търсачката. Ще получите различни продукти, които са подходящи за Вашия двигател. Понякога обаче, съществува различие в размерите на съединителите на едни и същи коли. Поради тази причина би било много полезно, ако при поръчване на продукта ни предоставите и номера на рамата, който е записан в малкия талон на автомобила. Това можете да направите в полето за коментари. По този начин ние ще можем с абсолютна точност да проверим дали поръчаният съединител е за Вашия автомобил преди окончателно да изпълним поръчката. В случай на разминаване, ние своевременно уведомяваме клиентите си, като в повечето случаи ще можем да дадем указания, кой точно от изведените от търсачката продукти е всъщност подходящия.

ДОСТАВКА: За цяла България доставката е безплатна за авточасти на стойност над 80.00 лв. За авточасти под тази цена - 5.00 лв. с включена в тази сума такса наложен платеж. Цените са до офис на "Еконт". Всички авточасти могат да ни бъдат върнати в 7-дневен срок, без обяснение като ние ще възстановим получената сума с изключение на транспортния разход.

НАЛИЧНОСТ И СРОКОВЕ: Наличност от всички авточасти не поддържаме в магазина, където можете да намерите единствено автоконсумативи - масла, филтри, акумулатори. Продуктите се намират на склад и могат да бъдат получени в магазина след предварителна поръчка. Поръчаните чрез уеб-сайта авточасти доставяме в срок до 3 дни, като в повечето случаи поръчката се изпълнява в същия или най-късно на следващия работен ден.


Въведете желаното количество продукти: